Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Απριλίου 30, 2011

 Σήμερα θα καταπιαστώ μ' ένα θέμα που συζητούν μεταξύ τους πολλοί φίλοι του blog και θα προβώ σε αποκαλύψεις.
 Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο περιβόητος  '' ΔΕΙΤΖΗΣ '' ?
 Ποιος ο σκοπός και σε τι απευθύνεται ?
 Ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός θεματικού blog που εξ ορισμού απευθύνεται σ' ένα περιορισμένο κοινό?
 Είναι ερωτήματα που θέτουν φίλοι κι εχθροί μας  στις μεταξύ τους συζητήσεις , σε άτομα που γράφουν εδω  'η έγραφαν παλιότερα και τώρα έχουν αποχωρήσει για δικούς τους λογους.Ακομη και προσωπικές επιθέσεις σε συγκεκριμένους συναδέλφους , ότι  αυτοί , κρύβονται πίσω από τον ''ΔΕΙΤΖΗ''!
 Ο '' ΔΕΙΤΖΗΣ '' λοιπόν , δεν είναι ένα συγκεκριμένο άτομο αλλά όλοι εμείς που αποτελούμε την οικογένεια της ΔΕΗ κι ας σταματήσουν να ψάχνουν για φαντάσματα και να παριστάνουν τους ''ντετέκτιβ ''.
 Είναι ο απλός εργαζόμενος στα ορυχεία ,στους σταθμούς παράγωγης ,ο εναερίτης που μονός του παλεύει σ' ένα ξερονήσι του Αιγαίου με βοηθούς τις γυναίκες ,τα παιδιά 'η τους φίλους !
 Είμαστε όλοι εμείς που αγωνιούμε για το μέλλον της επιχείρησης ,για το μέλλον το δικό μας και
των παιδιων μας,για την ασφάλεια στην εργασία ,για την έλλειψη υλικών ,για τον εργασιακό μεσαίωνα που βλέπουμε να έρχεται στην πατρίδα μας.
 Είμαστε άνθρωποι της δουλειάς και του μοχθου. Ανθρωποι που σέβονται και τιμούν το μεροκάματο που μας δίνει η επιχείρηση της ΔΕΗ  και με αυτό προσπαθούμε να ζήσουμε τις οικογένειες μας!
 Ανθρωποι που προσπαθουμε μ ολες τις δυναμεις και γνωσεις ν ανταποδωσουμε τοσο στην
ΔΕΗ ,οσο και στο κοινωνικο συνολο οσα αυτη μας προσφερει.
 Ανθρωποι που αντιστεκονται στη μιζερια και στην κατρακυλα ,που προσπαθουμε με πολυ ορεξη και μερακι να κανουμε αυτη τη γωνια της μπλογκοσφαιρας ,γωνια γονιμου διαλογου ,προβληματισμου,εφαλτηριο  κοινωνικων αγωνων,διατηρηση των δικαιωματων μας.
 Ασυμβιβαστοι με τη μετριοτητα  ,με τον ωχαδερφισμο ,την αδιαφορια .
 Σεβόμαστε την ιεραρχία και τους συναδέλφους ,ειδικά τους παλιότερους με πολλά χρόνια στην οικογένεια της ΔΕΗ ,από τα χείλη του οποίου κρεμόμαστε κυριολεκτικά ,να αρπάξουμε γνώση και τεχνογνωσία!
 Στεκόμαστε απέναντι στον πολίτη με σεβασμό και υπευθυνότητα ,πρόθυμοι πάντα για την εξυπηρέτηση του ,χωρίς ν' απαιτούμε 'η να δεχόμαστε το παραμικρό αντάλλαγμα.
 Το ρεύμα ,για όλους εμάς είναι κοινωνικό αγαθό που πρέπει να παρέχεται αδιαλείπτως και στο πιο απομακρυσμένο νοικοκυριό της Ελλάδος!
 Μέσα από το blog ,προσπαθούμε να μεταδώσουμε την αγωνιά και τους προβληματισμούς μας  σ 'όλους τους συναδέλφους.
 Είμαστε ενταγμένοι στα συνδικαλιστικά σωματεία της ΔΕΗ τα όποια σεβόμαστε ,τιμούμε και αγωνιζόμαστε μαζί τους στην πρώτη γραμμή ,για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ,συμπαραστάτες στον κοινό αγώνα και διάδοση τους.
 Φυσικά και δεν είμαστε οι μονοί ούτε και  διεκδικούμε την αποκλειστικότητα στην αγωνιστικότητα και αγωνιά για το μέλλον της επιχειρησης. Απλως προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι.
  Η θεματολογία του blog αποτελείται από θέματα συνδικαλιστικά ,τεχνικά ,ιστορικά και πάνω απ' όλα θέματα που αφορούν το σεβασμό στο περιβάλλον.
 Όσο και να ψάξουν δε θα βρουν σκάνδαλα και σκανδαλολογίας απευθυνθούν στους συναδέλφους ρεπόρτερ για αυτά.
 Έχουμε ασχοληθεί με θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό ,έχουμε δημοσιεύσει σειρά άρθρων για τεχνικά θέματα ,μισθολογικά και ότι άλλο μπορεί να αφορά τον απλό εργαζόμενο.
 Ο ΔΕΙΤΖΗΣ ήταν ,είναι και θα είναι πάντα διπλά στον εργαζόμενο ,στα συνδικάτα .
Καλούμε όλους εσάς να συστρατευθειτε μαζί μας για να ισχυροποιήσουμε τη φωνή μας!
Να κανουμε τη φωνη του ΔΕΙΤΖΗ ποιο ισχυρη ,ποιο δυνατη ,ποιο αγωνιστικη!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου