Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2013
Σε θέση μάχης ΔΕΗ - βιομήχανοι Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στη βιομηχανία και τη ΔΕΗ για τα τιμολόγια ρεύματος, με τους βιομήχανους να προειδοποιούν ότι δεν θα δεχθούν τις νέες συμβάσεις, αν προηγουμένως δεν υπάρξει διαπραγμάτευση για τις χρεώσεις των ρύπων.
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στη βιομηχανία και τη ΔΕΗ για τα τιμολόγια ρεύματος, με τους βιομήχανους να προειδοποιούν ότι δεν θα δεχθούν τις νέες συμβάσεις, αν προηγουμένως δεν υπάρξει διαπραγμάτευση για τις χρεώσεις των ρύπων.
Η Ένωση Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (ΕΒΙΚΕΝ) εξέδωσε νέα ανακοίνωση χθες, με την οποία διαψεύδει ότι έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην επιχείρηση ηλεκτρισμού και τις βιομηχανίες - μέλη της για τα νέα τιμολόγια, όπως υποστήριζε η ΔΕΗ σε σχετική ανακοίνωσή της, την Τετάρτη το βράδυ. Παράλληλα η Ένωση ζητεί κλιμάκωση στη χρέωση των ρύπων, που θα προέλθει ύστερα από διαπραγματεύσεις. «Η ΔΕΗ συνεχίζει να αγνοεί επιδεικτικά αποφάσεις και πρόστιμα της ΡΑΕ αναφορικά με τη χρέωση ρύπων.., ενώ διαβάζει και ερμηνεύει κατά το δοκούν τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Διαβεβαιώνουμε τη ΔΕΗ ότι η ανταπόκριση θα είναι αρνητική και προειδοποιούμε ότι αν συνεχίσει αυτή την πολιτική θα έχει μεγάλη συνεισφορά και ευθύνη στη διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας, των βιομηχανιών, των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων», αναφέρει η ΕΒΙΚΕΝ στην ανακοίνωσή της.Οι βιομηχανίες εκτιμούν ότι το ενεργειακό κόστος στην Ελλάδα είναι ακριβό, σημαντικά υψηλότερο απ' ό,τι σε άλλες χώρες της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να υποσκάπτει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής βιομηχανίας.
Εθνικό θέμα
Το ενεργειακό κόστος είναι εθνικό θέμα, καθώς αποτελεί βάση στήριξης της ελληνικής οικονομίας.
Οι ακριβές χρεώσεις ρεύματος, οι έξτρα φόροι, το ακριβό φυσικό αέριο στραγγαλίζουν καθημερινά το μέλλον της Ελλάδας. Ας αναλάβουν επιτέλους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τις ευθύνες τους», καταλήγει η ΕΒΙΚΕΝ.

 http://gr.news.yahoo.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου