Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Μαΐου 13, 2014
Όπως κάθε δημότης Γαλατσίου έτσι κι εγώ ονειρεύομαι να δω τον τόπο μου εκεί που του αξίζει. Γιατί πάνω από όλα πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει δύναμη και η δύναμη είναι οι άνθρωποι του, είστε όλοι εσείς. Για να σταθεί το Γαλάτσι όρθιο θα πρέπει να έχουμε κοινωνική αλληλεγγύη, ανθρωπιά, αρχές και αξίες.
Λίγα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για μένα. Γεννήθηκα το 1970. Είμαι απόφοιτη του 2ου ΤΕΛ Γκράβας. Διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του 13ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου και Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου. Εργάζομαι στη ΔΕΗ Α.Ε. (Πολυϊατρείο Κάτω Πατησίων-παραϊατρικά επαγγέλματα). Είμαι εκλεγμένη πρόεδρος στη Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Κεντρικών Γραφείων της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ.
Συμμετέχω για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια με τον συνδυασμό
Με τον συνδυασμό "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ" και τους εξαίρετους συνυποψήφιους μου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε επιτέλους πραγματικότητα αυτά που χρόνια τώρα ονειρεύονται οι πολίτες του Γαλατσίου.
Απόκρυψη ιστορικού μηνυμάτων
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ......
"ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Μαρκόπουλο, με διάθεση και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο μέλλον. Η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο δήμος Γαλατσίου με ώθησε να συμμετάσχω πιο ενεργά στα τοπικά δρώμενα. Αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την τιμητική πρόταση του Γιώργου Μαρκόπουλου γιατί πιστεύω πως διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, ικανότητες, εμπειρία, είναι εξωστρεφής και κυρίως δεν είναι εγωπαθής. Έχει δηλαδή όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να διοικήσει το δήμο μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου