Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

«Είναι φανερό ότι έχουν  δυσαρεστηθεί πολλοί από την πολιτική επιτυχία της κυβέρνησης που διασφαλίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των δικτύων και της ΔΕΗ», αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία στο «συμπληρωματικό» μνημόνιο προβλέπεται πλήρης πώληση του ΑΔΜΗΕ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κανονικά η πώληση του 20% σε επενδυτή.  
Όπως σημειώνουν, «επιχειρούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν εμπόδια, “κλείνοντας το μάτι” στα συμφέροντα που επιθυμούν τόσο την ιδιωτικοποίηση  του ΑΔΜΗΕ, όσο και την υλοποίηση του σχεδίου της “Μικρής ΔΕΗ”», αλλά ματαιοπονούν.
Σε άτυπη ενημέρωση του υπουργείου τονίζεται ότι με το άρθρο 152 του νόμου 4389/2016  καταργείται η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ κατά 66%, ενώ τα άρθρα 142 έως 144 περιγράφουν, εντός ενός απολύτως σαφούς χρονοδιαγράμματος, τη διαδικασία προς τη νέα εταιρία, προβλέποντας και τη διατήρηση  στο Δημόσιο κατ’ ελάχιστον του  51% του μετοχικού κεφαλαίου της.   
«Η πορεία της χώρας, σε ό,τι αφορά τον ενεργειακό σχεδιασμό, θα έχει το αποτύπωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, με συγκεκριμένο πρόσημο, στοχεύσεις και θετικά αποτελέσματα  που θα επιφέρουν οφέλη σε ολόκληρη την κοινωνία», συμπληρώνεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου