Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Αυγούστου 16, 2016

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2016 ΤΑ 290 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ 330 ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Σε αύξηση των τιμολογίων ρεύματος οδηγεί η αναπροσαρμογή του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων.
Αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος επιφέρει η ρύθμιση για μηδενισμό του ελλείμματος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ΑΠΕ που προβλέπεται στο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή.
AdTech Ad
Η ΡΑΕ θα πρέπει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να αποφασίσει την αναπροσαρμογή του ειδικού τέλους για τις ανανεώσιμες πηγές. Μέσα από την αναπροσαρμογή οι καταναλωτές θα κληθούν να καλύψουν περίπου 290 εκατ. ευρώ από το συνολικό έλλειμμα των 330 εκατ. που προβλέπεται για το 2016 και περίπου 265 εκατ. για το 2017.
Συγκεκριμένα, αναπροσαρμογή του ΕΤΜΕΑΡ, με απόφαση της ΡΑΕ που θα εκδοθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, η οποία μεταφράζεται σε αύξηση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος προβλέπει ρύθμιση για τον μηδενισμό του ελλείμματος των ΑΠΕ, παρά τα όσα περί του αντιθέτου υποστήριξε ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός, στη Βουλή.
Τα ποσά θα κληθούν να καλύψουν οι καταναλωτές - πιθανότατα και με αναδρομικές αυξήσεις από τον Ιούλιο.
 http://www.newsbomb.gr/oikonomia/epixeirhseis/story/718318/deh-erxontai-ayxiseis-sta-timologia-toy-reymatos#ixzz4HTa8ZtxS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου