Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016
Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 25 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2016 Τ.Θ. 14.308 Αθήνα Τ.Κ. 115.10 αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν. Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 11ης Νοεμβρίου 2016, ημέρας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, το Α.Σ.Ε.Π. δημιούργησε την ηλεκτρονική εφαρμογή «Ηλεκτρονικός Οδηγός Προκήρυξης».
Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός αποτελεί ευέλικτο και σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης προς τους πολίτες που επιθυμούν να αντλούν στοχευμένη πληροφόρηση για τις θέσεις που προκηρύσσονται από το Α.Σ.Ε.Π.
Ειδικότερα με τη χρήση του Ηλεκτρονικού Οδηγού οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα:
  • τους κλάδους/ειδικότητες που περιλαμβάνει η προκήρυξη,
  • τις θέσεις που προκηρύσσονται και τα απαιτούμενα προσόντα,
προκειμένου, εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις, να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους στην προκήρυξη.
Η ηλεκτρονική εφαρμογή δεν υποκαθιστά το ΦΕΚ της Προκήρυξης.
Οι ενδιαφερόμενοι της Προκήρυξης 2Κ/2016 (ΦΕΚ 5/6-10-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα πέντε (35) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Τράπεζας Ελλάδος, μπορούν να συμβουλευθούν τον Ηλεκτρονικό Οδηγό αυτής από τον ακόλουθο σύνδεσμο: Ηλεκτρονικός Οδηγός Προκήρυξης 2Κ/2016 ή μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρχική Σελίδα → Βοήθεια → e-Οδηγός 2Κ/2016.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 25 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2016 Τ.Θ. 14.308 Αθήνα Τ.Κ. 115.10 αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν. Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 11ης Νοεμβρίου 2016, ημέρας Παρασκευής. Η προκηρυξη εδω Οδηγος για την προκηρυξη εδω

www.dikaiologitika.gr
Απο την 25 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο ΑΣΕΠ για τις 35 μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος. Δείτε την προκήρυξη αλλά και τον οδηγό που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 2Κ/2016

www.dikaiologitika.gr
Απο την 25 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο ΑΣΕΠ για τις 35 μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος. Δείτε την προκήρυξη αλλά και τον οδηγό που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 2Κ/2016.

www.dikaiologitika.gr
Απο την 25 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο ΑΣΕΠ για τις 35 μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος. Δείτε την προκήρυξη αλλά και τον οδηγό που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 2Κ/2016.

www.dikaiologitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου