Για τη σωστή απεικόνιση απαιτείται η εγκατάσταση τουFlashPlayerκαι τουAdobe ReaderΗ ιστοσελίδα υποστηρίζεται λειτουργικά από τους πλοηγούςMozzila internet explorerChromeOperaedge microsoft Ιδανική ανάλυση οθόνης 1024 x 768.ΟΙ πηγές των αναρτήσεων εάν είναι αναδημοσίευση υπάρχουν στο τέλος κάθε ανάρτησης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΥ ΗΟΜΕ ΟΝLINE

Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016
Αποτέλεσμα εικόνας για αδμηεΤο ενδεχόμενο να υποβάλει προσφορά για την εξαγορά του ΑΔΜΗΕ εξετάζει ο γαλλικός όμιλος διαχείρισης δικτύων RTE, τμήμα της κρατικά ελεγχόμενης εταιρείας κοινής ωφελείας EDF, που εμφανίζεται έτοιμος να διαδραματίσει ρόλο στον συγκεντρωτισμό των ευρωπαϊκών δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας εάν το επιτρέψουν οι ρυθμιστικές αρχές της Ε.Ε., όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Η RTE, η κινεζική State Grid και η ιταλική Terna έχουν προεπιλεγεί από τη ΔΕΗ ΔΕΗ-1,73% για να υποβάλουν έως τις 21 Οκτωβρίου δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του 24% της ΑΔΜΗΕ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της RTE Φρανσουά Μπροτές, δήλωσε στο Reuters ότι η εταιρεία του έχει λάβει έγκριση για να υποβάλει προσφορά, όμως δεν έχει ακόμη υποβάλει επίσημη προσφορά, επειδή περιμένει περαιτέρω πληροφόρηση.

Ανέφερε ότι η RTE δεν πρόκειται να καταβάλει υπερβολικό τίμημα για την ΑΔΜΗΕ ή και για άλλες εξαγορές. Σε αντίθεση με την Terna που είναι πρωτοπόρος στην αγορά στην Ιταλία και τη State Grid Corporation της Κίνας, η οποία έχει οικοδομήσει ένα Μεσογειακό δίκτυο μέσω μειοψηφικών επενδύσεων στον πορτογαλικό οπερέιτορ δικτύων REN και στο μέτοχο της Terna, CDP Reti, η RTE δεν έχει συμφέροντα στην περιοχή. 


 http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1160642/i-rte-eksetazei-to-endexomeno-upobolis-prosforas-gia-admie

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου